VI GJØR DET LITT
LETTERE Å LEVE SUNT!

Grønne folk er et samarbeid mellom gartnerne på Viken gartneri og kokkene i Hegstad og Blakstad. Vi holder til på Frosta, ei frodig halvøy midt i Norge hvor bøndene har dyrket grønnsaker og potet i generasjoner. Her dyrkes alle slags grønnsaker, salater, løk, erter og beter i mer enn 50 ulike sorter – en luksus vi ønsker å dele med hele Norge.

Vi er et team som er opptatt av velsmakende mat og gode råvarer. Sammen har vi gjort det lett å spise mer grønn mat. Enkelt å tilberede, helt uten kunstige tilsetninger.

VÅR VISJON ER Å LAGE MAT SOM SMAKER GODT, ER SUNN FOR KROPPEN OG SOM ER BÆREKRAFTIG FOR MILJØET OG KLODEN VÅR.

Vi utnytter råvarene fullt ut, mye grønnsaker av superkvalitet blir sortert ut på grunn av feil størrelse. I gryta hos oss havner store poteter og krokete gulrøtter, fulle av smak og vitaminer — matsvinn er et fremmedord.

VÅRE GRYTER INNEHOLDER BARE GRØNNSAKER, BELGFRUKTER, URTER OG KRYDDER.

Hver kokegryte er unik, ei gulrot som har voks ytterst på Neset i sandjord, er annerledes enn den som har vokst midt på bygda i leirjord. Det gjør at kokken vår smaker og tilpasser oppskriften til dagens råvarer. Kanskje du kjenner en ørliten forskjell på konsistens og smak fra siste gang du spiste – det er belønningen du får ved å spise mat laget fra bunnen av, helt uten tilsetningsstoffer!

HILSEN BJØRNAR,
RAGNHILD OG JONAS