Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Mexicansk helgekos

Fredagstaco med ny vri, á la @Frutimian. Denne oppskriften med vår Chili sin carne er enkel og rask. Med hjemmelaget guacamole, rømme og salsa og nachochips for ekstra crunch, skaper du garantert mexicansk helgekos! Kokkens tips: Tortillalefser blir best når de varmes i tørr stekepanne.

  • 0 porsjoner
  • 30 minutter
  • Medium
Mexicansk helgekos

Ingredienser

Slik gjør du det

  1. Varm Grønne Folk chili sin carne som anvist på pakke.
  2. Lag guacamole av avokado, chili, hvitløk, salt og pepper.
  3. Skjær opp tomat og rødløk.
  4. Varm tortillalefser i tørr stekepanne.
  5. Topp lefsene med chili sin carne, tomat og rødløk, guacamole, salsa og rømme. Knus nachochips på toppen og skvis en skive lime over.

Produkter i denne oppskriften

Næringsinnhold