Vår familie
Grønne Folk-familien er engasjerte folk med et hjerte for smakfull og sunn mat. Ragnhild og Jonas er gartnerne som driver gården og gartneriet på Frosta, der det hele startet. Her er også yngstesønn Jørgen en viktig bidragsyter i produksjonen sammen med kokken, Bjørnar. Sistnevnte spiller en nøkkelrolle. Bjørnar har nemlig disket opp med nydelige retter for oss fra dag én, etter å ha meldt overgang til Grønne Folk fra et av Trøndelags beste kokkelag.
Sammen med en god håndfull kolleger er vi folka som utgjør fortellingen om Grønne Folk. Det er en fortelling om arbeid, svette, noen få tårer, men aller mest optimisme, glede og begeistring over å lykkes.
Frosta er kanskje ikke et offisielt familiemedlem. Hjemstedet vårt sitt bidrag til Grønne Folk og regionen for øvrig kan likevel ikke undervurderes. Bøndene her produserer cirka 70 ulike typer grønnsaker, poteter og urter. Kunnskap om jord og dyrking er nedarvet i generasjoner. Kombinasjonen av dyktige fagfolk og gode vekstvilkår gjør at vi befinner oss i sentrum av et av Norges mest frodige grønnsakskammer. Og om vi skal få si det selv; stedet der maten fra jorda smaker aller best!
